» » » » » Sex zene sa vencanim kumom na TV Happy! Video!

18.10.2012
U emisiji "Luda kuca" pred mnogobrojnom publikom u studiju televizije "Happy", iako udata, žena je sa svojim venčanim kumom "obavila posao" bez blama!
Kroz emisije "Luda kuća" defilovali su različiti profili: svadljivci, prevareni i ostavljeni ljubavnici, ćerke kojima očevi brane udaju... ali ono što je snimljeno i emitovaće se danas u 23 sata je u najmanju ruku – šok!

- Istina je. U emisiji pod nazivom „Nema seksa bez kuma“ dama je priznala da spava sa svojim mužem, ali i venčanim kumom i da to funkcioniše godinama, jer je muž alkoholičar, zapostavlja je – potvrido je voditelj Dejan Stanković.
Da bi bili uverljivi u svojoj priči, njih dvoje su se, skinuli pred publikom u studiju i – imali seks! Kum je pokazao njenom mužu kako treba da vode ljubav, kroz segmente, od oralnog do konačnog užitka. Mazali su se čokoladom i ljubili. Pošto je video seks sa kumom, suprug je najavio razvod, na šta je uskoro bivša supruga rekla:
- Očekivala sam razvod, nije me briga. Posvetiću se karijeri starlete, jer verujem da sam bolja od svih koje se promovišu kroz novine.
O t-media

Zdravo svima ja sa Tash i nadam se da uživate na našem blogu. Hvala..
«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост

Нема коментара:

Leave a Reply